Sammenligne alle netdatingsider nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan skaber jeg en god dating profil?

Når du skal skabe din dating profil, bliver du nødt til at tænke på, hvordan du gerne vil præsentere dig selv. Vil du gerne ligne én, der har det sjovt og åben over for interessante oplevelser? Så må du vise det på din dating profil.
Det er ikke altid en god idé bare at skrive, at du er sjov og spændende. I stedet kan det være bedre at vise det med billeder. Find dine bedste billeder, hvor man også kan se, at du er en spændende person. Det kan for eksempel være billeder, hvor du er ude at rejse, dyrker sport, spiller musik eller noget andet, som viser dig fra en attraktiv side.

Når du udfylder din profil, er det også vigtigt, at du er ærlig. Samtidig er det godt at putte nogle jokes ind på din dating profil, så folk kan se, at du ikke tager dig selv alt for seriøst.

Det er i orden at finde billeder, hvor du ser bedst ud på. Men samtidig skal du også vise et realistisk billede af dig selv. For du ville jo også blive skuffet, hvis du gik på date med én, som overhovedet ikke lignede personen på billederne.

Den bedste dating profil, du kan lave er humoristisk, interessant og indeholder 4-5 billeder, hvor du er aktiv på en måde. Husk at mange folk, synes det er selvoptaget med selfies. Og mange kvinder synes også, at det er overfladisk at vise billeder af sin six-pack.

Sammenligne alle netdatingsider nu

Flere artikler