Sammenligne alle netdatingsider nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er speeddating?

Nu om dage har mange singler et aktivt liv med fuldtidsarbejde, træning, venner og familie. Derfor kan det være svært at få tid til at date.

Speeddating er en løsning på den udfordring. Speeddating giver dig mulighed for at møde en masse mennesker på en gang. Grundlæggende går det ud på at samle en masse attraktive singler sammen. Ofte foregår speeddating på en café eller event-lokale. Derefter rykker man rundt og taler med hinanden i alt fra et par minutter til et kvarter afhængigt af typen af arrangement. Ofte skriver man ned, hvem man gerne vil tale nærmere sammen med, hvorefter man bliver sat sammen til en lidt længere date, hvis der er et match. Speeddating har en kæmpe fordel, fordi det handler om kemi. Du kan lynhurtigt se, om der er en gnist mellem jer. På den måde har speeddating en kæmpe fordel sammenlignet med online dating, hvor du ofte bliver nødt til at afsætte længere tid til at gå på en date – også selvom der ikke er den store kemi.

Speeddating er overhovedet ikke pinligt eller flovt nu om dage. Der er mange karrieremennesker, som benytter sig af denne dating-form. Og flere og flere finder den eneste ene ved at deltage i speeddating. Det er ganske enkelt den mest effektive form for dating, der findes. På en eftermiddag kan du nå at gå på flere dates end de fleste gør på et helt år. Hvis du endnu ikke har prøvet speeddating, kan vi varmt anbefale det.

Sammenligne alle netdatingsider nu

Flere artikler