Om os

Sammenligne alle netdatingsider nu

Startdating er en side for de tusinder af singler, der hver dag leder efter kærligheden. Med flere og flere datingsider at vælge imellem, kan det ofte være svært at se hvor man lettest finder ægte kærlighed.

Vi forstår at det ofte kan være svært at finde ægte kærlighed, og de af os der ikke er så heldige at finde kærligheden i byen eller ved et sødt smil i bussen, er ofte nødt til at lægge lidt arbejde i det. Her er det Startdating’s mission at sørge for at det bliver lettere, billigere, og mere tilgængeligt for alle, at finde kærligheden.

I dag er det blevet muligt at finde kærligheden over hele landet, ved hjælp af internettet. Det sørger vi for at udnytte til fulde, og går derfor meget op i altid at finde de bedste datingservices og datingsider til vores brugere.

 

Hvem er vi

Og vi har specialiseret os i at udnytte de digitale platforme til at hjælpe forbrugere over hele verden. En af vores dygtige teammedlemmer er Michael Lehmann. Michael har i årevis interesseret sig for danske datingsites, og er derfor en vaskeægte ekspert på området. Han ved hvad det kræver at lave en god datingside, hvordan man finder den side der passer til det rigtige klientel, og han ved i hvert fald også hvad det skal koste, at være medlem på en datingside. Vores brugere nyder godt af et team der er fyldt med Michael’er, og deres samlede erfaring.

Michael Lehmann

Michael Lehmann

Alle på teamet ved hvad de skal kigge efter i de små detaljer, hvilke funktioner der eventuelt kan være særligt hjælpsomme på en datingside, hvordan algoritmerne fungerer – og hvordan de bør fungere, så deres viden er guld værd for de danske singler, der leder efter kærligheden.

Hvad tilbyder vi

Vores dedikerede team af medarbejdere står altid klar til at finde de bedste datingsites til danske mennesker der søger kærlighed. Teamet er baseret i Amsterdam, og er derfor vant til at navigere kærlighedslivet i nattelivet. Derfor ved de hvor svært og krævende det kan være, at skulle finde lykken og kærligheden under stroboskoblampernes skær. Derfor kan vores brugere være sikre på, at de tips, råd og sider de finder her på startdating, altid er af højeste kvalitet.

Hvem hjælper vi?

Vores indhold kan hjælpe alle mennesker i alle aldersgrupper. Vi hjælper dem der ønsker en diskret datingoplevelse, seniorer der vil finde ny kærlighed, og unge mennesker der leder efter friske flirts. Stort set alle afskygningerne af danskerne er relevante for os, og vores passion er at hjælpe så mange som muligt.

Hvordan tjener vi penge?

Det er klart at det ikke er gratis at have så mange dygtige ildsjæle siddende. Derfor tjener vi penge på de henvendelser vi skaffer til diverse dating sites. På denne måde kan vi sikre det absolut bedste indhold til vores brugere. Vi samarbejder både med annoncører og datingsider, så på denne måde kan vi sikre os at vi altid holder fingeren på pulsen, og altid kan finde de bedste sider til vores brugere.

Dette betyder at vi kan levere en gratis service til alle vores brugere, og samtidig levere et kvalitetsprodukt. Det betyder samtidig også at vi har et godt forhold til vores samarbejdspartnere, annoncører og leverandører, så vi har en smule indflydelse og know-how i forhold til forbedringer i forskellige brancher. For når alt kommer til alt, så er vi ikke bedre end vores brugere, og vi er i særdeleshed ikke bedre end vores samarbejdspartnere. Hos os handler det om at få de forskellige parter til at mødes der hvor det giver mening, så alle i sidste ende kommer til at stå i en win-win situation.

 

Sammenligne alle netdatingsider nu