Betingelser og vilkår

Sammenligne alle netdatingsider nu

Startdating.dk

Vi gør vores bedste for at hjælpe dig, med, at sammenligne forskellige gratis datingsider. Startdating.dk henviser brugere til hjemmesider for online dating. Vi udbyder ikke selv dating services. Al indhold på startdating.dk er startdating.dk ejendom. Uden eksplicit tilladelse er det ikke tilladt, at bruge indholdet af denne hjemmeside til publicering af nogen art.

Her på vores side, forsøger vi altid at opfylde vores besøgendes krav og forhåbninger. Vores opgave er at henvise vores brugere til forskellige datingsider. Det er vigtigt at sige at vi ikke selv udbyder nogle af disse dating ydelser. Derudover er al indhold på siden vores ejendom, hvilket betyder at det ikke er tilladt at bruge indholdet af denne hjemmeside til publicering af nogen art.

Bedømmelser

Vi står ikke til ansvar for skade der er forårsaget direkte eller indirekte af denne hjemmeside, og vi står ikke til ansvar for indhold (inklusiv bedømmelser og anmeldelser) som vores besøgende noterer på vores hjemmeside. Informationen modtager vi fra diverse udbydere, og vi gør vores bedste for, at være så nøjagtige som muligt.

Vi kan ikke drages til ansvar for direkte eller indirekte skader som forårsages af denne hjemmeside. Derudover står vi heller ikke til ansvar for indhold (herunder bedømmelser og anmeldelser) som vores besøgende skriver her på siden. Vi modtager vores information flere steder fra, og vi gør altid vores bedste for at holde vores informationer så nøjagtige som muligt.

Betingelser og vilkår

Hvis du bruger Startdating.dk, accepterer du betingelserne. Alle priser kan ændres når som helst. Disse betingelser og vilkår kan ændres når som helst, hvorved de forrige betingelser og vilkår udgår og de nye betingelser og vilkår træder i kraft øjeblikkeligt.

Ved brug af Startdating.dk, accepterer du til enhver tid de gældende betingelser. Priserne der nævnes kan ændres når som helst, og uden varsel. Disse betingelser kan ligeledes ændres, hvorved de forrige betingelser udgår, og de nye træder i kraft øjeblikkeligt.

Sammenligne alle netdatingsider nu