Sammenligne alle netdatingsider nu

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en blind date?

Blind dates var utroligt populære i gamle dage. Det er grundlæggende en første date, hvor man mødes uden at have set hinanden først og uden at vide noget om den anden person. Dette kan være ganske nervepirrende, da man ikke engang på forhånd ved, hvordan den anden person ser ud, før den første date, men før internettet, var dette faktisk ret populært. Ofte blev man sat sammen af en fælles ven og mødte derefter op til en kop kaffe eller en middag på en romantisk restaurant. Det gode ved blind dating er, at en mellemmand, som kender dig, måske også kan vurdere om den anden person er et godt match.
Ofte kan det dog være svært for dine venner at vide helt præcist, hvem du passer godt sammen med. Dette kan lede til, at den første date bliver en skuffelse og med en travl hverdag, kan man også godt have nogle forventninger, når man bliver sat op med en fremmed person.
Blind dates er blevet mindre normale de seneste år. I øjeblikket er online dating mere populært, og det kan man godt forstå. På den måde har du mulighed for at se flere billeder af personen, du skal på date med, og I kan skrive beskeder sammen inden. På den måde har man mere at tale om, og der er større chance for at I har nogle ting til fælles. Og ikke mindst, så kan man også se, at personen, man skal ud med, lever op til ens smag!

Sammenligne alle netdatingsider nu

Flere artikler