Skriv kort

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Når man skal slås om opmærksomheden blandt de ikke færre end 576.000 profiler som der f.eks. var på Dating.dk i efteråret 2003, så nytter det ikke noget, at man skriver en hel roman i sin profil. Husk på de to gamle huskeregler for skribenter og journalister:

”Det er en kunst at kunne skrive kort” og ”de fleste tekster, bliver kun bedre af at skæres ned”.

Det betyder naturligvis ikke, at profilen kun skal være på 3 linjer, men efter at have læst flere hundrede profiler igennem, mener vi på Frit-Lejde, at den ideelle annonce holder sig mellem 20 og 30 tekstlinjer. Og husk så endelig, at lægge luft imellem mange af linjerne. En sammenpresset tekstmængde får folk til at opgive læsningen. Selv, hvis teksten er god. Det er også en god idé at kigge nærmere på skrifttypen. På mange online datingportaler kan du faktisk selv ændre tekststørrelsen og skrifttypen. Det hjælper alt sammen på læsbarheden, hvis teksten har en ordentlig størrelse.

Sørg derfor for:
Mange indryk og linjeskift
Korte og præcise udtryk
En samlet tekst under ca. 30 tekstlinjer
Indstil tekstens størrelse

Tilbage til En god profil
symboler2

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Skriv kort på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Skriv kort. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Skriv kort på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu