En god profil

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Et af de vigtigste udfordringer, når du vil date, er at skrive en god profil. Det kan især være svært, hvis du ikke er vant til at skrive.

Der findes heldigvis nogle retningslinjer for, hvordan man skriver en god profil, og dem vil vi gennenmgå på de følgende sider. Grundprinsipperne er skrevet ned af de to kontaktannonceforskere Douglas Raybeck og Kris Pape, men vi på Datingeksperten.dk har redigeret og udvidet dem, så du får størst mulig udbytte og forståelse.

Grundreglerne for en god datingprofil er som følger:

1. Sørg for at have en god åbningslinie
2. Fortæl det ikke, men vis det
3. Brug ikke klichéer
4. Understreg pointer
5. Vær ærlig
6. Sørg for at have en klar målgruppe
7. Brug den rigtige tone

Hertil vil jeg gerne føje et ekstra punkt. Nemlig:

8. Skriv kort

Tryk på hver enkelt grundregel for at læse mere om den.

Billede er vigtigt

Før man nærlæser de 8 punkter om at skrive en god profil, skal man dog vide, at et godt billede er mindst lige så vigtigt som en god tekst.

Et friskt billede i naturen er ofte at foretrække, og så er det altid bedst at smile – også selv om man selv synes, at man ser kanon sej ud med sur mine og solbriller.

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg En god profil på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra En god profil. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om En god profil på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu