Brug den rigtige tone

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Der er visse egenskaber, som de fleste mennesker godt kan lide. Det drejer sig f.eks. om ”humor”, ”selvironi”, ”ærlighed” og i visse tilfælde ”intelligens”. Det gælder ikke mindst for de kontaktannoncer, der henvender sig til kvinder – i hvert fald, hvis man skal tro kontaktannonceforskerne Douglas Raybeck og Kris Paap.

 

Derfor er det også forbløffende at se, hvor mange kedelige, humorforladte og især selvglade mænd, der findes på kontaktannoncemarkedet. I hvert fald, hvis man skal tro på, hvad der står i deres annoncer.

En mand på 31 år finder for eksempel på at karakterisere sig selv med ordene

  • ”Jeg er enhver svigermors drøm, og en rigtig sød og charmerende fyr. Jeg ved selv, at jeg er rimelig intelligent og rap i replikken”

En anden fyr – også på 31 år – er næsten lige så glad for sig selv. Han skriver:

  • ”Jeg er positiv, optimistisk og impulsiv. Ved siden af det, har jeg min egen særlige charme og vindende personlighed”.

Men kvinderne kan også være med. En 32-årig kvinde skriver om sig selv:

  • ”Jeg får konstant af vide, at jeg er et SÅ utroligt sammensat menneske, at det er et under, at jeg kun fylder een krop.”

 

Det er muligt, at disse tre mennesker har det hele, men det skurrer ofte i ørerne, når nogen siger den slags for direkte om sig selv. Det er meget bedre, hvis charmen og intelligensen kan spores mellem linjerne. F.eks. hos denne kvinde:

  • ”Jeg har ikke nogen opsigtsvækkende interesser, jeg har ikke rigtigt rejst så voldsomt meget, ingen fetischer, som jeg kan dyrke i de børnefri weekender, jeg er en katastrofe i et køkken og overlader helst komfuret til andre.

At kunne skrive en charmerende og original profil, kræver ofte, at man virkelig er charmerende og original. Her er f.eks. En 32 årig mand, der beviser det ved at skrive sin annonce bagfra:

  • ”Gej re tegem gilasekkans go reksle ta ekoj dem klof” .

Den fyr har sin gæstebog fyldt med hilsner.

Tilbage til Skriv en god profil

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Brug den rigtige tone på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Brug den rigtige tone. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Brug den rigtige tone på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu