Sørg for at have en klar målgruppe

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Når PR-folk skal lave en reklame, sørger de altid først for at definere en målgruppe, og dernæst er de opmærksomme på, at reklamen skal tale til målgruppen. Det skal du også gøre, når du via en kontaktannonce, skal gøre reklame for dig selv.

Det nytter sjældent – som en fyr gør på Dating.dk – at søge en blondine, hvorefter han fyrer et par dumsmarte blondinevittigheder af. Det nytter også sjældent at kalde sig både ”kulturel”, ”fantasifuld” og ”begavet” og lede efter en ditto, hvis man ikke kan formulere sig og i øvrigt har en fantasiløse profil.

Den slags synes indlysende, men ikke desto mindre er det også en af de mest karakteristiske brølere på datingmarkedet.
Hør f.eks. denne korte annonce fra en mand – også fra Dating.dk:

  • ”Jeg søger en pige, der ligesom jeg selv har fantasi, humor og livsglæde. Hvis det vækker din interesse, så skriv”.

Der er næppe mange fantasifulde piger, der får vagt deres interesse af den annonce, og der er nok heller ikke mange søde fyre, der tør svare på næste annonce fra en 25-årig pige, der ganske vist søger en kæreste, men samtidig har paraderne oppe:

  • ”Jeg har det absolut fint med at være single, og det er de færreste mænd, der kan slå benene væk under mig.”

Tilbage til En god profil

kina1mod

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Sørg for at have en klar målgruppe på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Sørg for at have en klar målgruppe. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Sørg for at have en klar målgruppe på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu