Vær ærlig!

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Den regel siger næsten sig selv. Det nytter ikke noget at skrive, at man har lyst hår og er slank, hvis det under stævnemødet viser sig, at man er både mørkhåret og fed. Løgne skaber falske forventninger, og en bristet drøm er aldrig et godt udgangspunkt for et forhold.

 

Desværre er et af de hyppigste historier om kiksede stævnemøder, netop de stævnemøder, hvor den ene eller måske begge parter viser sig at se helt anderledes ud og have nogle helt andre egenskaber, end dem de hver især havde reklameret med.

Tilbage til En god profil

symboler

ansigt

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Vær ærlig! på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Vær ærlig!. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Vær ærlig! på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu