Understreg pointer

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Alt for mange mennesker japper alt for hurtigt hen over de vigtigste pointer i deres kontaktannonce. I stedet for at stoppe op, uddybe pointen og gøre den interessant, ender det i stedet tit med en opremsning af ord. En 29-årig kvinde finder det for eksempel naturligt at beskrive sig selv med ordene:

 

  • “Sød, feminin, intelligent, målrettet, lidenskabelig, humoristisk, aktiv, kærlig, rejselysten, international, film- og sproginteresseret, kreativ, hengiven, trofast, tolerant, inderlig, samvittighedsfuld, ærlig, ven-for-livet, tænkende, sjov, kulturel, dansende, hesteglad, romantisk, kommunikerende, hyggende, modig, forkælende…”

    Ingen mennesker får noget ud af den opremsning, og hvis hun midt i teksten pludselig havde skrevet ”En dum skid” havde man såmænd slet ikke opdaget det. I stedet bør hun naturligvis vælge nogle få ord ud, der er særligt kendetegnende for hende som person. Måske ordene ”intelligent”, ”international” og ”hesteglad”.
    De tre ord bør hun nu uddybe og understrege, og det gøres lettest ved at stille sig selv de såkaldte ”hv”-spørgsmål, altså f.eks hvor, hvorfor, hvordan. Så kan ordet ”hesteglad” måske blive til:

  • ”Min sorte hest Sleipner står hos en af mine barndomsveninder, der har en gård på landet. Jeg elsker at galoppere i morgendug, når solen står op, og det er også her, jeg tænker bedst”.

 

Måske er sætningen for patetisk til nogens smag. Men prøv at læg mærke til, hvor mange af de opremsede egenskaber, man egentlig kan udlede af den enkle sætning.

De tre linjer fortæller i ovenstående linjer fortæller følgende:

Hun er hesteglad, for hun har en hest. Hun er til ”ven-for-livet”-forhold og hun er ”trofast”, for hun holder fast i barndomsveninder.

Hun lyder ”romantisk” og ”lidenskabelig”, for hun kan lide at ride i morgendug. Hun er også ”aktiv” for hun står åbenbart tidligt op for at ride.

Samtidig er hun lidt ”modig”, for hun tør at galopere, og mon ikke også, at man kan konkludere, at hun er både ”kulturel” og ”kreativ”, når hun har kaldt sin hest ”Sleipner” – efter Odins hest i den nordiske mytologi – og oven i købet ”tænker” bedst, når hun ridder.

Sætningen giver i det hele taget et langt bedre og dybere indtryk af kvinden, end den uopfindsomme opremsning af ord, som hun først præsenterede.

Tilbage til Skriv en god profil

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Understreg pointer på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Understreg pointer. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Understreg pointer på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu