Brug ikke klicheer

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Klicheer er ofte sætninger, der engang har været originale og billedskabende, men i dag er hørt så mange gange, at ingen længere gider se billedet for sig og derfor næsten springer sætningen over.
Tænk f.eks. på en ekstremt brugt formulering som:

  • ”Lad os se om kemien passer”.

 

Engang startede den sætning sandsynligvis en lille film i hovedet på folk – måske en film, hvor en kemiprofessor møjsommeligt stod og blandede to væsker sammen i et reagensglas – hvorefter blandingen skabte en reaktion – en ny og spændende farve eller en interessant duft. I dag har vi læst sætningen så mange gange, at filmen i hovedet for længst er blevet kedelig eller måske ligefrem brændt sammen. Vi springer derfor ofte ubevidst sætningen helt over.

Det samme kan man sige om følgende sætningerne, der optræder meget i datingannoncer. Du har garanteret hørt de følgende sætninger før, og når du læser dem, tænker du knap nok længere over betydningen af dem. De er blevet klicheer:

  • ”Du skal have pæren i orden”
  • ”Du skal være mand med stort M”
  • ”Min tidligere kæreste er lagt på hylden”
  • “Jeg søger prinsen på den hvide hest”
  • ”Jeg mangler den eneste ene”

Det er alle sammen sætninger vi har hørt før, og derfor vækker de ingen interesse hos os.

Det kan være svært selv at finde på ubrugte og opfindsomme formuleringer, der sætter en ny og god film i gang hos modtageren. Men hvis du har problemer, kan du nogen gange nøjes med at omformulere de gammelkendte klichéer en lille smule. Så spiller de pludselig igen. Det har en 24-årig fyr fra Århus f.eks. gjort i sin annonce:

  • ”Man skal kysse en masse prinsesser, før man finder frøen”

Eller hvad med:

  • ”Den eneste ene mangler mig”.

Tilbage til Skriv en god profil

 

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Brug ikke klicheer på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Brug ikke klicheer. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Brug ikke klicheer på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu