Fortæl det ikke, men vis det

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Læresætningen ”Fortæl det ikke, men vis det” – eller mere præcist på engelsk ”Don’t tell it, show it” – er et dogme for forfattere og reportagejournalister, der blev formuleret i midten af 1800-tallet af de franske naturalister og brugt meget af store forfattere som f.eks. Herman Bang. Det handler simpelthen om, at man ikke bare nøgternt skal skrive:

 

  • Charmerende fyr søger pæn pige til fast forhold”Sætningen er selvsagt kedelig, men den indeholder i virkeligheden en række billeder, som man skal sørge for at ”vise” eller ”fremkalde” for læseren indre blik. Som det stod i en gammel aviskontaktannonce, kunne ovenstående sætning måske i virkeligheden omformuleres til:
  • Sexet zippofyr med hang til romantik søger tænkende Tornerose til ekkofri monogami.”
  • For 80 procent af verdens kvinder er det nok oplagt, hvilken profil, de helst vil møde. Det kan naturligvis være svært at skrive som en sexet zippofyr, men formuleringerne virker, når de starter en lille film for dit indre blik. Tænk for eksempel på denne sætning:

  • ”Jeg er altså ikke sådan en type, der står med hagesmækken klar ved første møde”.
  • En lille film går i gang, når man læser sætningen, og man ser en ung fyr for sig med en hagesmæk om halsen og måske en rose i hånden. I stedet for bare:

  • ”Jeg kan godt vente med børn”.

Tilbage til skriv en god profil

kina1love

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Fortæl det ikke, men vis det på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Fortæl det ikke, men vis det. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Fortæl det ikke, men vis det på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu