Chat?

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

At indgå i et chatforum på nettet kan være et udemærket alternativ til dating, men man skal vide, at chat på nettet som regel er meget mere flirtende, sexfikseret og ofte mere useriøs, hvis man leder efter den eneste ene.

Er man frisk på den slags, kan man dog godt være heldig at finde en kæreste bag de mange chatnavne.

En af de mest brugte chatsteder på den danske del af Internettet er worlds biggest chat og chatforums.org – her logger flere hundredtusindvis på hver eneste måned og her foregår alt fra udveksling af seksuelle fantasier over uforpligtende møder til jagten på den eneste ene.

Det er helt gratis at chatte mange steder, og man behøver ikke at oprette en profil først. Det gør det meget nemt, men også meget uforpligtende at chatte. Til gengæld er stemningen på mange chatrum som regel løssluppen, sjov og utrolig mangfoldig. Her er plads til de fleste mennesker og næsten alle former for drømme og fantasier bliver luftet.

Chatten på chatforums.org er opdelt i over mange rum lige fra kinkychat, S/M-chat, fyr/fyr-chat til kristenchat, kærlighedschat og bornholmchat.

Hvis man vil have succes på chatten, så vent med at skrive til nogen, før du har loddet stemningen. Hundredvis af brugerne på f.eks Forum chat kender hinanden igennem mange års chat. Der er opstået et sammenhold mellem mange af chatterne, som nærmer sig venskab, og det bedste den slags chattere ved, er at drille nye brugere, der forsøger at være smarte.

Derfor er det klogt at vente et par minutter, inden man henvender sig personligt til nogen på chatten. Læg først mærke til, hvem der er meget aktive og er i gang med en offentlig dialog med de andre brugere ”i sort”.

De personer er sandsynligvis en slags superchattere, der indgår i det store sammenspiste chatmiljø, og dem er der ingen grund til at henvende dig til, hvis du er ude efter en hurtig blinddate. Det er nemlig slet ikke derfor, at den slags personer er på chatten.

 

Mange vil sikkert synes, at en uforpligtende gang cybersex eller måske ligefrem et seksuelt engangsforhold er spændende, men søger man en kæreste, er det overfladiske seksuelle bekendtskab nok ikke det rette.

Som beskrevet andet sted på denne side (fantasi på nettet), så afslører amerikansk forskning, at Internettet er en slags drømmefabrik, hvor man så og sige selv skaber sin ideelle partner udfra egne forestillinger og fantasier. Derfor bliver mange ofte skuffede, når de overfører et Internetbekendskab til det virkelige liv. Drømmen svarer simpelthen ikke til virkeligheden.

Hvis man vil kontrollere om ens chatpartner er i gang med at drømme, kan man lave et lille hurtigt forsøg. Forsøget er nemt at udføre selv og går simpelthen ud på at udfordre ens chatpartner til en lille gådeleg. Den slags siger de færreste nej til.

 

Legen udføres som følger og skal helst præsenteres, når man har chattet et lidt tid: Man spørger stiller for eksempel følgende spørgsmål til sin chatpartner:

“Jeg fortæller dig, at jeg er 30 år, vejer 56 kilo og er 168 cm høj. Fortøl mig så præcis, hvilken kvinde du ser for dig?”

Da vi på Datingeksperten.dk udførte eksperimentet kom følgende svar fra de mandlige chattere:

  • “Hmm, du har 75-85 c-d skål *S*, faste bryster *S*, brun hud, elsker at gå i mørk tøj…..? også brunt hår måske *S*. Du er en stille type, glad, med romantiske følelser.”

og en anden:

  • “Din krop er i fin stand. Huden er sikkert blød og velplejet. Jeg gætter på en B-skål måske 75B, håret er halvlangt og mørkt. Du bruger diskret makeup. Du har grønne øjne. Sikkert en pige, der kan lide børn, charmerende, lidt genert, men du kan også være meget ligefrem. Humoristisk, lidt fræk. i hverdagen jeans og kortærmede t-shirts – ikke al for provokerende. Men til fest kan du godt lide at dresse dig lidt op *S* – med nederdele, toppe, skjorter, jakkesæt og sådan”.

 

Her ses tydeligt, hvordan chattere udfra ganske få fakta begynder at fantasere og drømme. Det er nu op til een selv, om man kan leve op til den andens fantasi. Det bedste svar på en sådan gådeleg ville nok være helt at afslå at svare med den begundelse, at man endnu ikke har mødt modparten. Men et sådan svar er naturligvis også lidt kedeligt, hvis det er cybersex man søger.

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Chat? på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Chat?. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Chat? på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu