SMS dating

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Mobiltelefonen og såkaldt sms dating kan være et perfekt redskab, hvis du skal finde en kæreste, og mulighederne bliver mere og mere avancerede.

Ved traditionel sms dating bruger man mobiltelefonen i kombination med en dating portal. Her kan du sende billeder, video og tekst fra din mobiltelefon og direkte ind på din dating profil. Det kan for eksempel ske på datingportalen beedate.com

 

Den helt nye sms dating er imidlertid mere avanceret. Du taster simpelthen oplysninger om dig selv og dine partnerønsker ind i mobiltelefonen, når du går i byen, og så klarer din mobil resten. Hvis du går en tur på gaden eller står på et diskotek, og der inden for en radius af 15 meter er en person, der passer til din profil, får du en sms med et billede og en beskrivelse af din måske kommende date.

Allerede nu kan man se, at de smarte og hippe på New Yorks caféer også bruger mobilen til såkaldt toothing. Toothing er at sende SMS ‘er til tilfældige mennesker i ens umiddelbare nærhed, som har telefonens bluetooth slået til. Og eftersom de fleste jo tit og ofte er i samme rum som folk, der ligner dem selv, dem man har noget til fælles med, giver det god mening at prøve at score eller få kontakt via toothing.

Du kan se en oversigt over alle datingsider i Danmark her. Nogle af dem tilbyder sms dating.

kina1lykke

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg SMS dating på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra SMS dating. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om SMS dating på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu