Singlerejser

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Som single kan det ofte være svært at finde nogen at rejse med, og de store rejsebureauer henvender sig næsten udelukkende til familier og par. Der er imidlertid så mange singler herhjemme, at enkelte rejsebureauer har specialiseret sig i singlerejser.

Allerede i 1990’erne gik det op for enkelte rejsearrangører, at der kunne ligge et uopdyrket marked i singlerejser blandt de mange mennesker, der boede alene og måske havde opgivet tanken om at komme på ferie.

 

900.000 mennesker bor ifølge Danmarks Statistik alene. Det er en tredjedel af den voksne befolkning, og selv om de ikke alle sammen har ønske om at komme på singlerejser, så fortæller det noget om det enorme potentiale, der ligger i at arrangere rejser for singler. En lille håndfuld rejsebureauer tilbyder i dag rejser, der er særligt tilrettelagt for mennesker, der rejser sig singler. Det gælder for eksempel Nadana Tours, Train Travel, Albatros og Ruby Rejser. Flere steder rejser grupper på 15-20 personer sammen, og der er næsten obligatorisk fællesspisning både morgen og aften.

Singlerejserne er desværre sjældent direkte billige. Men det er absolut muligt at finde rejser, der ligger inden for rimlighedens grænser. Man skal desuden være opmærksom på, at enkeltværelse altid er inkluderet i prisen.

Du kan finde en fuldstændig liste over alle datingsider i Danmark her

symboler2

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Singlerejser på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Singlerejser. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Singlerejser på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu