Singleklub

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Hvis man vil møde andre singler under afslappede former, kan en singleklub være en god idé. En af de største singleklubber i Danmark er Single Rock Café, der har sit udgangspunkt i Århus. I dag har Single Rock Café cirka 10.000 medlemmer fordelt på 18 danske byer. Afdelingen i København har cirka 1.200 medlemmer. Målgruppen er singler i alderen 30 til 55 år. Arrangementer spænder fra fest- og salsa-aftener til kulturarrangementer.

 

Der findes også mindre klubber for singler i Danmark. Et eksempel på en mindre singleklub er den såkaldte Humørklub for voksne singler i Silkeborg – klubben har eksisteret siden 1994.

At der findes en singleklub i de fleste større byer er tegn på, at det er blevet mere accepteret at være alene. Cand.mag. i folkloristik Caroline Beck har interviewet en række singler til et større projekt om singleliv og om, hvordan det afspejler nutidens samfund. Ifølge hende er singlelivet ikke længere lig med at være socialt afvigende. »Det at være single er blevet accepteret, og det er samtidig blevet en realistisk mulighed for både kvinder og mænd at leve alene og klare sig med én indtægt. Og så får folk lettere ved at forstå singlernes livsstil i takt med, at vores samfund bliver mere og mere individualistisk,« forklarer hun.

At komme i en singleklub er ikke nødvendigvis tegn på, at man desperat leder efter en kæreste. Tværtimod er stemningen i de fleste singleklubber afslappet, og de fleste kommer i første omgang for at hygge sig og være sammen med andre mennesker.

Du kan se alle datingsider i Danmark her

kina1love

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Singleklub på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Singleklub. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Singleklub på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu