Singlefester

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Før i tiden levede man alene, og det var ikke noget, man snakkede højt om. I dag hedder det, at man er single, og man kan heldigvis tale åbent om det og også dyrke sin singletilværelse. Der findes både singleklubber, singlerejser, singlemiddage samt de meget populære singlefester.

En af de største selskabelige og kulturelle forening for singler i Danmark er Single Rock Café i Århus. Den har 2500 medlemmer og foreningen ligger i Vestergade 58. Foreningen blev stiftet i 1996, fordi en gruppe singler i Århus var trætte af, at caféen Palmehaven var deres eneste feststed i byen. I dag er foreningen aktiv med masser af singlefester og kulturelle arrangementer, og Single Rock Café findes i dag i 18 danske byer. Også København.

 

I dag er singlefester vokset i antal og findes over alt i landet. Single fester arrangeres i vidt omfang af de store datingportaler, der flere gange om året afholder fester for deres medlemmer. Det drejer sig for eksempel om love.dk, dating.dk, li-kontakt.dk, beautifulpeople.dk og mange andre.

Også andre og mindre arrangører har specialiseret sig i netop singlefester. Det gælder for eksempel hjemmesiden 5ibyen.dk, hvor 5 singler starter ud sammen på restaurant et sted i byen og senere på aftenen mødes med andre singler.

Du kan finde en oversigt over alle datingsider i Danmark her.

kina1lykke

 

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Singlefester på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Singlefester. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Singlefester på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu