Sammenlign alle datingsider

Sortering

Sammenlign alle datingsider her, i venstre side kan du tilføje dine ønsker.

Præferencer 

Ønsket alder  

Ny partner for livet? Se vores liste over dating sider - helt gratis her! 

Elkstra funktioner 

 

Dating.dk
Ekspert anmeldelser:
9.7
Single Dk
Ekspert anmeldelser:
9.5
50 Plusmatch
Ekspert anmeldelser:
9.3
40 Plus
Ekspert anmeldelser:
8.8
Senior.dk
Ekspert anmeldelser:
8.6
C-Date
Ekspert anmeldelser:
8.3
be2
Ekspert anmeldelser:
7.8
Victoriamilan
Ekspert anmeldelser:
7.1
Partnermedniveau-logo
Ekspert anmeldelser:
6.2
 

strand.png

Find lykken og kærligheden online

Dét at finde kærligheden er svært for mange mennesker. Og det er endnu sværere at finde den RIGTIGE kærlighed. Den kærlighed der giver dig det velkendte sus i maven, kærligheden der får dig til at føle at alle dine problemer forsvinder. Den kærlighed der gør at du lige pludselig føler du kan klare alt – kærligheden der på mærkelig vis giver dig lyst til at høre Christian Brøns sange uden grund.

Grunden til at det kan være svært at finde kærligheden er, at det for mange mennesker er svært at finde ud af hvor man skal lede. For hvordan finder man den eneste ene? Der kan være mange stedet at gemme sig, og i storbyerne kan man gå lige op af hinanden i årevis, uden at lægge mærke til at hende den søde fra caféen er lige præcis det du går og leder efter!

Med online dating er det en del lettere at finde din udkårne. Når du overlader datingen til dating-siderne, så kan du være sikker på at du er i gode hænder – for dem der står bag disse sider, har typisk mange års erfaring, og har ført tusindvis af glade singler sammen, som har fundet kærligheden via deres sider.

Vælg den rigtige side – både i livet og i dating!

Men er det så helt ligegyldigt hvilken side man bruger? Naturligvis ikke. For ligesom der kan være stor forskel på mennesker, kan der i dén grad også være stor forskel på dating sider. Hvis vi starter med det åbenlyse, så kan der være forskel på hvilket fokus de har – det kan være nogle gør mere ud af senior dating, andre sider kan være specifikt rettet imod homodating eller niche/fetish dating – og hvis du leder efter et ganske almindeligt forhold, kan det nogle gange blive lidt for ekstremt på disse sider. Og omvendt – hvis du leder efter én der vil være med til at udleve dine vildeste fantasier, kan det ofte være svært at finde nogen der er friske på lige præcis dette, på en almindelig dating-side. Så det handler om at finde ud af hvad det egentlig er du leder efter, og herefter sørge for at finde den rigtige side til dit behov.

Derfor har vi lavet en nem oversigt over nogle af de bedste online dating sites her på vores side, så du nemt og enkelt kan finde ud af hvem de retter sig imod, hvad fordelene og ulemperne er, ligesom du kan få et indblik i hvad det koster at være medlem. Det bedste af det hele er, at alle siderne vi har nævnt her, er blevet nøje screenet af vores eksperter. Vi har ét af de bedste teams i landet, der har mange års erfaring med online dating. Nogle af dem har arbejdet for dating sider, andre har brugt dem, nogle tredje er uddannede indenfor feltet – så her kan du være sikker på at du altid finder en brugbar og kyndig vejledning og anmeldelse af de forskellige sider.

Når alt kommer til alt, så er der jo ingen af os der ønsker at spilde vores tid med en dating side der ikke giver os det vi vil have – og der er jo heller ingen der ønsker at blive snydt for vores hårdt tjente penge. Så her kan det give rigtig god mening for dig, at finde én af de sider vi har skrevet nedenfor, så du kan komme i gang med at finde kærligheden én gang for alle – uden at du behøver betale for meget for dit medlemskab.

Derudover kan du også være sikker på at det hele er i orden – lige fra sikkerheden til ægtheden af siden. Ingen falske profiler, ingen fare for at dine oplysninger bliver lækket – eller andre belastende elementer.

Med ærlighed kommer man længst

Noget af det vigtigste når det kommer til online dating, er at du skal være ærlig. Både overfor dig selv, men også overfor dine dates. Grunden til at du skal være ærlig overfor dig selv er at det ikke nytter noget at lede de forkerte steder. Derfor skal du huske at kigge indad, og se på hvad det er du virkelig har brug for, for at være glad og lykkelig. Og bare rolig – uanset hvad du leder efter, så garanterer vi dig at du har en dating side der passer perfekt til lige netop dit behov, der bare sidder og venter på dig.

En anden vigtigt ting er som nævnt at du er ærlig overfor dine dates. Det kan virke tillokkende at snyde sig 5 kilo lettere på sin dating profil, lyve lidt om ”cv’et”, eller få det til at se ud som om man er lidt mere spændende end man måske er. Men der er ingen idé i at du bliver matchet med én som falder for din evne til at kite surfe i Australien, hvis du i virkeligheden hellere vil bowle i Brøndby. Særligt ikke når der med stor sandsynlighed er en single, der leder efter lige præcis en person der er vild med bowling i Brøndby! Så jo bedre du er til at udfylde din profil korrekt, og jo mere ærlig du er overfor dig selv og dine dates i processen, jo bedre matches vil du også få – og jo mere sandsynligt er det at du vil finde kærligheden på disse sider.

Så nu hvor du har lært vigtigheden af at være ærlig overfor dig selv og dine dates, så handler det om at finde den side der passer bedst til dig. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig med vores oversigt, hvor du kan sammenligne alle de dating sider vi synes om. Her kan du læse hvad de kan, hvad de er gode til, og hvad vi synes om dem. Du kan nemt og enkelt filtrere ud fra det du leder efter, du kan vælge kun at se dem der tilbyder en mobil app – til dem der vil date på farten, du kan se fordele og ulemper ved hvert enkelt dating side – direkte fra vores side her. Så bliver det altså ikke lettere at finde kærligheden. Det eneste du egentlig skal gøre, er at finde den side du helst vil bruge, oprette en konto, og så komme i gang!  

Find ægte kærlighed!