En god åbningslinje

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Åbningslinjen er meget vigtigt på samtlige datingportaler, fordi det typisk kun er de første 1-4 linjer, der dukker op af profilteksten, når nogen bruger datingportalernes søgefunktioner. Hvis man skal lokke folk til at klikke på profilen og se resten af teksten, er det derfor uendelig vigtigt, at åbningslinjen er fængende:

 

Her er typiske åbningslinier, der alle er taget fra Dating.dk. Læg mærke til, at iingen af disse åbningslinjer vækker nysgerrighed.
”hejsa..!! Har egentlig kun denne profil for at slå tiden ihjel”

Vedkommende er i hvert fald sikker på, at ingen gider læser resten.
”Velkommen til min profil”

En åbning, der er brugt meget hyppigt, men som bestemt ikke er særlig overraskende.
”Hejsa, er lige inde og se hvad det her er for noget. Klik, hvis du vil se mere.”

Behøver vist ikke yderlige kommentar. Vedkommende skal i hvert fald ikke regne med, at nogen gider at klikke.
”Jeg er 32 år, bor i Storkøbenhavn.”

Well, det er han ikke ene om.

 

Disse åbningslinjer er mere originale:

”Tik tik……tik…………. …tik…. Hvem kan standse tiden for mig ????”

”Hvis kærligheden er en illusion, så til helvede med virkeligheden.”

”Jeg er en ganske almindelig dødssyg fyr, som leder efter en kvinde som heller ikke forstår mig.”

Det kan betale sig at bruge meget tid på iindgangslinien. Forestil dig, at du står i en gammeldags telefonboks og kun har 25 øre til 15 sekunders samtale. Hvad vil du sige, for at få personen i den anden ende af røret til at ringe op til dig bagefter. Folk skal blive nysgerrige hutigt. F.eks.:

”Jeg forlanger ikke så meget, du skal bare sjov, intelligent, smuk og rig – og så skal du selvfølgelig acceptere, at jeg ikke er nogen af delene.

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg En god åbningslinje på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra En god åbningslinje. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om En god åbningslinje på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu