Køn

Sortering

Uforpligtende dating er i mindre grad blevet tabu, hvor vejen er banet for denne niches indtog på det danske datingmarked. I den sammenhæng har Startdating.dk samlet alle disse sider og sammenlignet dem med henblik på, at lette dit arbejde med at finde den rigtige for dig.

Præferencer 

Ønsket alder  

Ny partner for livet? Se vores liste over dating sider - helt gratis her! 

Elkstra funktioner 

 

Dating.dk
Ekspert anmeldelser:
9.7
Single Dk
Ekspert anmeldelser:
9.5
50 Plusmatch
Ekspert anmeldelser:
9.3
40 Plus
Ekspert anmeldelser:
8.8
Senior.dk
Ekspert anmeldelser:
8.6
C-Date
Ekspert anmeldelser:
8.3
be2
Ekspert anmeldelser:
7.8
UartigChat_logo
Ekspert anmeldelser:
7.5
Victoriamilan
Ekspert anmeldelser:
7.1
lisa18
Ekspert anmeldelser:
7.0
singles50
Ekspert anmeldelser:
7.0
AcademicSingles_logo
Ekspert anmeldelser:
7.0
nextlove
Ekspert anmeldelser:
6.2
Partnermedniveau-logo
Ekspert anmeldelser:
6.2
match.com
Ekspert anmeldelser:
6.7
AdultDating24 logo
Ekspert anmeldelser:
5.0
Adult Cupidon
Ekspert anmeldelser:
5.0
TheCasualLounge_logo
Ekspert anmeldelser:
6.5
AshleyMadison
Ekspert anmeldelser:
6.5
AdultCrowd
Ekspert anmeldelser:
6.5
DatingBuddies
Ekspert anmeldelser:
6.5
Sweet&Casual
Ekspert anmeldelser:
6.5

Erotiek

Leder du efter uforpligtende sex? Så er online dating (måske) noget for dig!

Det er efterhånden ingen hemmelighed at datingscenen har ændret sig. Hvor vi tidligere har været nødt til at skulle finde kærligheden tilfældigt i supermarkedet, i bussen – eller nogle gange på arbejdet – så er der ingen tvivl om at det har været lidt af en kamp. Men da online dating fænomenet kom til verden for år tilbage, var det som om at der pludselig blev åbnet op for en lang række af fordele for singler. Fordele der betød, at man pludselig ikke behøvede bruge tid og ressourcer på personer der allerede var optagede. Fordele der betød at det nu ikke længere var nødvendigt at skulle regne med held for at finde kærligheden.

Selvom online dating ikke umiddelbart er et nyt fænomen, så er det for mange en ny verden. Og ved alle andre ting, er al begyndelse svær. Dette gør sig også gældende når det kommer til online dating. Dels er der mange ting man skal vænne sig til, og der kan være mange ting man skal være opmærksom på som førstegangs online-dater.

Noget af det vigtigste man skal vende sig til, er umiddelbart det store udvalg af lækre singler man lige pludselig har til rådighed – lige ved fingerspidserne. Langt de fleste dating sider har apps til både iPhone og Android, så du altid kan finde de rette matches – også når du er på farten.

Hvordan virker en datingside egentlig?

Helt grundlæggende fungerer en dating side ved at en algoritme finder de bedste ”par” imellem sidens brugere. Dette er vurderet ud fra  eksempelvis geografi, alder, køn, seksuel orientering – og i mange tilfælde også ting som eksempelvis job, indkomst og interesser. Jo flere oplysninger din dating side beder dig om – jo bedre resultater vil du oftest også opleve. I takt med at algoritmen lærer mere og mere om dig, bliver dine resultater også bedre. Derfor kan det i mange tilfælde også være en god idé at blive hos den samme dating side der ”kender dig”, frem for at skifte alt for meget frem og tilbage.

Det er dog ikke alle dating sider der er lige gode. Typisk er det fordi det er ressourcekrævende og dyrt at lave og tilrette disse algoritmer. Og jo mere man kan hoppe over hvor gærdet er lavest – jo billigere  jo bedre. Problemet med dette er at man ender ud med nogle meget dårlige algoritmer, hvilket betyder at man får dårligere ”matches”.

For at sætte det i et andet, lidt mindre perspektiv – så går vi ud fra at du besøger en dating-side fordi du leder efter kærligheden. Men lad os nu sige at du ledte efter en bil. Så vil du typisk gå til en bilforhandler og sige hvad det er du leder efter. Det kan være du gerne vil have en blå bil, den skal have 4 sæder og være tysk. Så nytter det ikke noget at du får vist en gul sportsvogn med to sæder fra Japan. Det er lidt sådan algoritmen fungerer. Ud fra det du gerne vil have, finder algoritmen de bedste matches med de profiler der leder efter det du kan tilbyde. Og jo bedre algoritmen er, jo lettere får du ved at finde kærligheden.

Vores team af eksperter er verdensmestre i at vurdere om en dating side fungerer som den skal. Dette inkluderer alt fra sikkerheden på siden, til hvilke funktioner der er til rådighed, om prisen er i orden – og selvfølgelig også om maskineriet – i form af algoritmen – fungerer som den skal. På denne måde er du sikker på at du altid kun bruger tid og penge på de bedste datingsider, hvor du rent faktisk kommer til at opnå resultater og finde kærligheden. For når alt kommer til alt, så er der ingen der har lyst til at spilde tid og penge på ligegyldige datingsider.

Det slipper du heldigvis for når du vælger nogle af dem vi henviser til på siden her. De er alle sammen gennemtestede, og vores dygtige folk har personligt vurderet dem fra ende til anden, så du kan være sikker på at du ikke behøver gå forgæves. Her er der altid tusindvis af lækre singler der venter på at finde kærligheden – nøjagtigt ligesom dig. Og med vores nemme og enkle oversigt over de forskellige dating sider, kan du også i ro og mag finde din egen favorit – helt uden at du behøver gå ind og betale for abonnementet først. Kom blot i gang med at læse anmeldelserne lige nu og her, og så bliver du hurtigt klog på hvor du passer bedst ind!

Derfor bør du vælge den rigtige side;

Husk at der kan være mange forskellige sider der lokker. Nogle lokker med gode tilbud, ekstra lækre singler, 100% tilfredshed og meget andet – men der er desværre også en del af disse sider, der af og til lover mere end de kan holde. Nogle er deciderede fulde af snyd og falske profiler, og har kun til formål at lokke penge ud af dig – andre steder er du måske sårbar overfor hackerangreb, og dermed kan du risikere at få dine oplysninger stjålet – hvilket ikke altid er så praktisk (især ikke hvis du leder efter en hed flirt som manden ikke må vide noget om!) – og nogle gange er det endda bare så simpelt som at det er for dyrt.

Her får du altid en saglig vurdering af de forskellige sider, og det betyder at du har de bedste forudsætninger for at træffe de rigtige valg når det kommer til online dating. Så stop med at bruge penge på at lede forgæves efter kærligheden allerede i dag – og tag et kig på de forskellige sider vi har skrevet her på vores hjemmeside – så finder du hurtigt det rette match – så du selv kan komme i gang med at matche på livet løs!

Uanset om du leder efter en niche eller bare helt almindelig dating, så garanterer vi dig at du altid finder ét af nettets største udvalg lige her på vores side – så behøver du nemlig altid kun at lede ét sted for at finde kærligheden. Meget nemmere bliver det altså ikke at finde din næste kærste – hvad enten det skal være en Hr. Gray eller en Mrs. Robinson!