Net dating

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Net dating er den moderne form for kontaktbureau. Med internet dating forstår man kontaktformidling over online portaler med speciale i kontaktformidling. Den største datingportal i Danmark er Dating.dk, men der findes over 100 forskellige portaler for net dating alene i Danmark.

De online baserede datingbureauer kom allerede frem i 1980erne, da den franske regering oprettede det tekstbaserede kommunikationssystem Minitel. Systemet kunne formidle varer og information og blev især brugt til chat, erotik og kontaktannoncer.

 

Op igennem 1990’erne overtog World Wide Web de fleste onlineløsninger, og i dag foregår kontaktformidling i høj grad på som net dating – for eksempel som det ses hos dating.dk

På Dating.dk er der næsten 600.000 brugere. Mange er gengangere, men det er sandsynligt, at mindst en halv million danskere har prøvet net dating.

Med en online dating service er kontakten mellem kærlighedssøgende mennesker er ikke længere tilfældig – den er planlagt og kategoriseret ned i mindste detalje. Skal partneren være tyk eller tynd, høj eller lav, lyshåret med hang til cigaretter eller mørkhåret og født i krebsens tegn? Alt kan trækkes fra og vælges til i kærlighedskulturens nye supermarkeder.
Ifølge forskerne er Internettets bugnende mødesteder ikke bare et eksotisk univers – det er derimod selve spejlbilledet af den postmoderne kærligheds vilkår. Romantikken er blevet et individuelt prestige-projekt, der er alt for vigtigt at overgive til tilfældighederne, og derfor er net dating nok kommet for at blive.

Du kan se alle de forskellige datingsider i Danmark her.

ansigt

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Net dating på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Net dating. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Net dating på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu