Sammenlign alle dating sider

Sortering

Præferencer 

Ønsket alder  

Ny partner for livet? Se vores liste over dating sider - helt gratis her! 

Elkstra funktioner 

 

Dating.dk
Ekspert anmeldelser:
9.7
Single Dk
Ekspert anmeldelser:
9.5
50 Plusmatch
Ekspert anmeldelser:
9.3
40 Plus
Ekspert anmeldelser:
8.8
Senior.dk
Ekspert anmeldelser:
8.6
C-Date
Ekspert anmeldelser:
8.3
be2
Ekspert anmeldelser:
7.8
UartigChat_logo
Ekspert anmeldelser:
7.5
Victoriamilan
Ekspert anmeldelser:
7.1
lisa18
Ekspert anmeldelser:
7.0
singles50
Ekspert anmeldelser:
7.0
AcademicSingles_logo
Ekspert anmeldelser:
7.0
nextlove
Ekspert anmeldelser:
6.2
Partnermedniveau-logo
Ekspert anmeldelser:
6.2
match.com
Ekspert anmeldelser:
6.7
AdultDating24 logo
Ekspert anmeldelser:
5.0
Adult Cupidon
Ekspert anmeldelser:
5.0
TheCasualLounge_logo
Ekspert anmeldelser:
6.5
AshleyMadison
Ekspert anmeldelser:
6.5
AdultCrowd
Ekspert anmeldelser:
6.5
DatingBuddies
Ekspert anmeldelser:
6.5
Sweet&Casual
Ekspert anmeldelser:
6.5
 

Hvilken datingsider skal jeg vælge?

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Der findes over 100 dating sites i Danmark, og det kan derfor være svært at vide, hvilken dating side, der er den helt rigtige for dig.

Det er en god idé at klikke dig rundt på vores oversigt over dating sider i Danmark, for at finde en dating side, der passer dig.

Her på siden, kan du læse meget mere om en masse forskellige datingformer. Du kan læse om speed dating, seriøs dating, internationale dating og datingtips. Du kan også se en oversigt over alle datingsider i Danmark.

 

Sådan finder du den rigtige datingsider

Danmark er et af de lande hvor der findes flest dating sider målt pr. indbygger. Faktisk er der over 100 forskellige datingsider man kan benytte sig af, her i vores lille land. Derfor kan det også nogle gange være en udfordring at skulle vælge den helt rigtige. Heldigvis har vi gjort det en smule nemmere, da vi har fundet nogle af de bedste, og lavet en oversigt over de bedste dating sider i Danmark, så du hurtigt kan danne dig et overblik.

På siden her vil du blandt andet kunne læse meget mere om de mange forskellige muligheder der er for dating i dag. Hvad enten du er til den seriøse dating, uforpligtende flirts, dating på tværs af landegrænser, speed dating – eller måske noget helt andet, så finder du med garanti masser af brugbare informationer her på siden.

 

Fordelene ved at undersøge ”markedet”

En af fordelene ved at undersøge de forskellige dating sider inden du springer ud i noget, er eksempelvis at du ved at bruge vores hjemmeside her, kan søge på forskellige kriterier og krav du måttet have. Det kan være du leder efter kristne sider, sider med fetiches, veluddannede eller lignende. På vores side her, har vi samlet omkring 15-20 forskellige datingsider, så du nemt og hurtigt kan skimme siden igennem, og danne dig et overblik.

En anden nyttig funktion er også at vi har samlet flere forskellige brugeranmeldelser, ekspertråd og generelle erfaringer, så du kan spare dig selv for at begå samme fejl som andre har gjort før dig. Du kan samtidig også føle dig tryg, da alle siderne her er skannet af vores team af eksperter.

 

Skær ned på de falske profiler

En af de ting mange stadig er lidt skeptiske over i dag, er hvem det i virkeligheden er der sidder bag skærmen i den anden ende. Mange af dem der har prøvet online dating tidligere, har oplevet at det har været falske profiler, eller personer der ikke har været helt ærlige overfor dem de har prøvet at score. Her på vores side har vi eksempelvis også ofte lavet advarsler om de sider med mange falske profiler, så du undgår at spilde din tid her. Derudover nævner vi oftest i beskrivelsen, hvis der er noget du skal være særligt opmærksom på.

 

Sådan får du succes med online dating

Uanset hvilken af disse dating sider du ender med at vælge, så er det altid en god idé med et par tips og tricks til at finde kærligheden på nettet. Vi har derfor spurgt vores eksperter om hvad de synes er det vigtigste, når man skal til at gå i gang med online dating.

En af de ting de alle har påpeget er, at man skal være en lille smule fremstormende på de online dating sider. Du skal ikke forvente at andre kommer til dig, men i stedet for bør du selv tage initiativet. Du skal være klar til at ”put yourself out there”. Så hvis du ser én du kan lide, så lad være med at spille kostbar. Tag kontakt, og skriv til ham/hende. Hvis du bare sidder og scroller forbi profiler i stride strømme, kommer der garanteret ikke til at ske noget.

Du skal heller ikke være bange for at ”skyde over mål”. Og hvis du sidder og tænker at vedkommende aldrig vil være interesseret i dig, fordi du ikke lige er typen der synes det er fedt at svømme med delfiner, eller gå lange ture i måneskinnet, så lad være med at holde dig tilbage alligevel. Husk på at en af fordelene ved online dating, lige netop er at du kan tage chancer uden at du skal bruge alt for meget tid på det. Så du skal ikke tænke for meget over det. Bare spring ud i det, og sørg for at kom i kontakt med en masse søde singler.

Derudover er det også vigtigt at du altid opfører dig pænt. Det er naturligvis vigtigt uanset hvad, men det er i særdeleshed vigtigt når det kommer til online dating. Der er mange der er tilbøjelige til bare at skrive noget forfærdeligt vrøvl, eller være uforskammede når det er online – men lad være med dette. På nogle sider risikerer du at blive bannet – og under alle omstændigheder er det ikke noget der øger dine chancer.

Og når det kommer til chancerne, så skal du ikke være bange for at tage mange af dem. Det kan ofte være svært at ramme plet med online dating – uanset hvor god deres algoritme måtte være. Derfor kan det ofte være en god idé at være forberedt på at skulle prøve lykken op til flere gange, før du finder den rette. Dette skal ikke ses som at du skal spille på flere heste på én gang. Det er fair nok hvis du gør, men så bør det være noget du fortæller dine flirts om. Der er ikke noget værre end at ødelægge noget der kunne være blevet til noget godt, bare fordi du har gang i flere forskellige på én gang.

Generelt set er det vigtigt at du er ærlig og åben når du går i gang med at onlinedate. Mange er måske fristede til at fylde lidt ekstra på, eller måske ændre deres person fuldstændig – og i sidste ende skal du huske på at hele idéen jo er, at du skal ud og møde nogle rigtige mennesker – ved siden af skærmen. Og hvordan kommer det til at se ud, når hende den søde finder ud af at du alligevel ikke har været jægersoldat i 20 år, som du måske har skrevet på din profil. Sørg for at være ærlig og åben, og så vil kærligheden med garanti også nok finde dig på et tidspunkt.

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Hvilken datingside skal jeg vælge? på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Hvilken datingside skal jeg vælge?. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Hvilken datingside skal jeg vælge? på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu