Bøger om dating

Sammenligne alle netdatingsider nu

 

Date uiteten

Få inspiration til dating, sex og kærlighed. I de senere år er der kommet en lang række gode bøger om dating på nettet, og om hvordan du optimerer dit kærlighedsliv og dit sexliv.

Herunder har vi samlet nogle af bøgerne. Vi håber, at du får glæde af dem. Kig bøgerne igennem. Der er mange interessante at vælge imellem.

 

 

bogdatingfordig“Dating for dig” er bogen til dig, der vil prøve lykken på nettet. Dating for dig er en teknisk manual og en veloplagt guide gennem de psykologiske forhindringer, de konkrete risici og de oplagte chancer ved netdating. En guide gennem de psykologiske forhindringer og typiske faldgruber kvinder støder på ved netdating. Gennem tre konkrete datingsider præsenteres også en række idéer til det optimale udbytte af netdating. Bogen er skrevet af den erfarne forfatter og sexolog Maria Marcus.

 

bogwhatadateDating for dig

Kan man virkelig blive forført af en, man aldrig har mødt? Hvem tør gå på date med en vildtfremmed, og er man egentligt fremmed, når man har skrevet sammen gennem lang tid? I “What a date” er der bidrag fra mere end 200 danske mænd og kvinder, der fortæller om deres kontakter, forelskelser, succesfulde og mindre vellykkede dates på internettet.

 

bogtildodenTil døden skiller

Man dyrker ikke længere stævnemøder, men dating. Kæresten er blevet en date. En forlover hedder best man, og pebermøen og pebersvenden er singler, ligesom duller, tøjter, flaner, flanører, udhalere og horebukke er blevet til swingers.
På den anden side proklamerer jo alle politikere som med én mund, at de vil “”støtte op om børnefamilierne””, og som al erfaring viser, må den slags erklæringer give anledning til uro og bekymring.

Eller forholder det sig helt anderledes?

 

 

bogdenstoreguide

Den store scoreguide

Den store scoreguide er ikke ´Sex and the city´ det er sex in your city, på kontoret, i gangen, i soveværelset eller.. Bogen er ikke et sæt spilleregler til, hvordan man finder en mand, skærer ned på kulhydraterne for at få talje eller ifører sig en tiara og udnævner sig selv til dronning over sit eget liv. Den handler om, hvad singlepiger foretager sig lige nu, og beskriver situationer, som vi alle genkender lige fra: “”oops, jeg gjorde det igen”” til “”så tag dog telefonen og ring, din.””

 

 

bogwhatadate

Whatadate.dk

WebDating omhandler internet-flirt. Det ret brede emne belyses fra en mængde forskellige vinkler, hvor målet er at være oplysende og underholdende. Én væsentlig del af bogen er meget underholdende fortællinger, refleksioner og anekdoter om blind dating.
Målgruppen er 15-45-årige – primært rettet mod de, som er på internettet.

 

 

bogsexstillinger

Sex – stillinger og teknikker

Går du rundt og tror, at god sex mest af alt handler om at opbygge den rette stemning med en romantisk middag med levende lys, kan du godt tro om igen. Det kan godt være, at middagen baner vejen til soveværelset, men hvis du ikke er i stand til at komme med en blot rimelig præstation på lagnerne, kan du kun være sikker på én ting: der kommer aldrig en romantisk middag nummer to med den udkårne.

 

 

bogsanselig

Sanselig sex

Et blik og du er tændt! Med dit kropssprog kan du tiltrække, forføre og ophidse din partner – og du kan gøre det helt uden I rører hindanden.
Med denne bog kan du vække dit erotiske potentiale og dermed få et bedre sexliv med din partner. Med forfriskende åbenhed og indlevende fotos viser Sanselig Sex, hvordan du kan opnå fuldstændig seksuel tilfredsstillelse.

 

 

Fordelene ved Startdating.dk

Søg Bøger om dating på Start Dating. På Startdating.dk kan du sammenligne alle datingsider i Danmark. På Startdating.dk  kan du søge ved, at vælge forskellige kriterier, sammenligne alle datingsiderne og finde den der passer dig bedst. Du kan for eksempel vælge blandt højt uddannede, seniorer eller Kristne. På startdating.dk kan du sammenligne omkring 20 datingsider.

Du kan også læse om bruger reaktioner, bedømmelser og erfaringer fra Bøger om dating. På denne måde får du en rimelig ide om alle de datingsider startdating.dk tilbyder. For hver dating side har vi også fået en ekspert til at skrive en bedømmelse for hver af siderne samt give en overordnet karakter.

For mange mennesker der har erfaring med online dating, er det vigtigste for dem, at de ved der sidder en person i samme båd bag skærmen. Der er stadig for mange datingsider med falske profiler. Startdating.dk har lavet notifikationer om datingsider der indeholder mange falske profiler, og inkluderet dette i den overordnede bedømmelse af hver dating side.

Du vil finde alt om Bøger om dating på Startdating.dk. Start sammenligning og begynd at date!

 

Sammenligne alle netdatingsider nu