Startdating.dk’s begyndelse og mission

Vores hjemmeside gratisdating.nl er vokset ekstremt hurtigt igennem de sidste par år. Siden dens opstart i 2012 er vi gang på gang blevet forbløffede over udviklingen. Med næsten 20.000 besøgende om måneden, blev behovet for os tydeligt, så i 2015 lancerede vi den danske pendant Startdating.dk

Vores mission er, at yde objektiv og uafhængig information, om så mage som muligt, udbydere af online dating-, forholds- og sexdating hjemmesider. Og derved guide vores brugere til at kunne foretage et kvalificeret valg på deres vej til kærlighed. For at yde et kontrolleret overblik over et hurtigt voksende marked, publicerer vi priserne, baggrundsinformation, fordele og ulemper og vores ekspert udsagn om hver enkelt datinghjemmeside.

Siden vores hjemmeside startede op i 2012, er vi konstant blevet overraskede over den udvikling der har været. Med hver eneste gode kundeanmeldelse er vi blevet bekræftede i, at folk ikke blot værdsætter den service siden giver, men også har brug for den. I starten var vi kun fokuserede på det hollandske marked, men i 2015 ramte vi næsten 20.000 besøgende hver eneste måned, og vi besluttede os derfor for at lancere en dansk makker til vores hollandske side.

Hele idéen bag siden er at give vores brugere en objektiv information, der ikke bliver støttet økonomisk af tredjeparter på ulige vilkår, så vi kan sørge for at give så nøjagtig information som muligt til vores brugere.

Flere artikler